петък, 13 ноември 2009 г.

Рисунки на жени с думи....продължение на друга тема

Рисунки на жени с думи ....продължение на друга тема

Една жена, с поглед гневен се взираше във фигурата там...Там, седящата пред компютъра любим, а вече малък час е - 4 сутринта. Тя легна си отдавна, за малко прави се че спи, навярно после даже дремна, сега отиде за вода, а той отново по клавиатурата "кълве" си и се надява да се шмугне под юргана когато тя наистина с Орфей е "отлетяла".Така минаваха се дни, но те са идеалното семейство, за пример сочено в махалата, наричат се с нежни имена пред публиката от приятели, комшии и роднини, купуваха си дребни или не съвсем подаръчета в знак на уважение и обич .....до онзи миг в който свалят се маски и останат пак сами в мрака.Дали проблем е туй.....не, не не вярвам. Е, да и любовница си имаше преди време горкия компютърен фен, но тя прости му, каза си какво пък просто лека е и липсвала съм му навярно. Лека е, дори било е грешка....е да де нищо че грешката повторила се многократно, наместо да си хване някоя случайна, грешка е-макар че той с нея правил неща които така и не бил дал в годините за миг дори на любимата съпруга, грешка е, макар и многократно да не успял да спре таз връзка, но ето тя намерила си цака, манипулирала го, купила, заплашила.....и той е тук, тя уверена в любовта му напред вървят и много се обичат


Една жена (на друго място и в друго време) събуди се от детски плач, детето й с температура, май нещо зъбките го мъчат. Веднага вдигна телефона, обади се на таткото който отдавна не живееше при тях и никак си не правеха труда те да играят любящо се семейство пред народа. Преди клавиша с червената слушалка да натисне, на прага там, стоеше татко който чакаше да заведат на лекар детето им (двигателя на бедната колица работеше и чакаше ги долу с равномерно пърпорене).Завърнаха се те след час, понеже тя била изморена, притеснена, уплашена той там остана-да се погрижи и за двамата в мрака. А утре....ами утре таз нещастна майка за себе си или пък за детето дори да нямат нужда, таткото ще мине да ги нагледа и от каквото имат нужда да им подсигури.


Една жена, обърна се в леглото и ръката й върху съпругът й нежно се отпусна. В съня си двата усетиха тоз допир, той се обърна леко и на сън целуна я бързо, а тя притисна го към себе си с нежната прегръдка. На сутринта, един от двама закуска май направи, тя се гримира, той си тегли контра и бързичко към работата я откара, за да не закъснее той сега пък. Към обед чуха се, за вечерта какво ще си приготвят за вечеря уж да се разберат, но не....просто искаше всеки гласът любим поне за миг да чуе.

Няма коментари:

Публикуване на коментар