сряда, 16 декември 2009 г.

THE MATRIX+

Всеки ден, всяка нощ

в свежо преминавам аз

чукнеш линкче, видиш тема,

нещо ново пак ще има

новини,човешки драми,

размисли и страсти...

тъй кат се замисля....

всичко в свежо има

има даже простотия,

темички за секс и сперма

те са даже най-актуални

много е модерно, много е актуално,

хит са на "пазара"


Сега зарязвам опитите си за рими и сериозно искам да ви аз запитам:
Накъде със този алгоритъм?!!!
- интернет е място широко, място има за всеки, питам се нужно ли е да осведомяваме децата си по подобни въпроси на такова място......та SVEJO.NET е Социална мрежа за споделяне и популяризиране на интересни връзки, изображения, клипове и снимки, без ограничение по тема.
Вярвам в свободата на словото, подкрепям я напълно, но се чудя нужно ли е да ни ограничава някой друг, за да си сложим сами спирачки. Няма теми табу....не е и нужно, но си мисля че за всяко нещо си има и място.
Та нима ако детето ми или някой друг иска и се интересува от подобни теми, няма да знае къде да ги намери, защо трябва това да се превръща в наше възпитание към децата ни, а утре ще се твърди че родителя не е упражнил нужния контрол над рожбата си.
Не съм светица, не съм и най-личен пример за никого, но съм против личния ни пример в интернет, от този тип.
Вярвам ,че чрез делата си, не чрез напътствията си ние възпитаваме културата на мислене, начина на общуване у подрастващите и подобни теми, както и наши нецензурни изказвания нямат място в публичното пространство (ако интернет не е такова място, моля да ме извините).

П.П. Виж тук, ако искаш


http://svejo.net/home/link_summary/533205-Spermata-da-gultash-ili-da-ne-gultash-?feature=7#comments
и тук

http://svejo.net/home/link_summary/535377-Pogled-kum-novoto-Svejo?feature=3

Благодаря, за подобни теми......нищо лично към админите, към потребителя, който е пуснал темата, към заинтересованите от нея.
Живеем в свободна държава и ......и и ние имаме право да не сме съгласни с подобни линкове на място което искаме да посещаваме и да не се срамуваме от пристрастеността ни към него.

Написаното по - горе не е нещо ЛИЧНО към никого, не разчиствам лични сметки с никого, не се боря за глас, за лидерство, за нищо друго не се боря, освен за почистване на бунището и превръщането му в наш дом.....че нима не живеем тук в нета, нима децата ни не растат тук, нима купоните ни не са тук, когато не сме в комшията на салатка с ракийка.
Материала е написан от авторски колектив(ееееех как само звучи) Десс и GREG, ако някои от вас също са възмутени от подобни писания и публикуването им на подобно място , моля просто се присъединете към нас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар