неделя, 27 декември 2009 г.

ТО

Кръщавам те с името - ТО (нямаш пол-нито момченце , нито момиченце ти си; има ви всякакви)
Срещам те навред, всеки ден, във всичко ми се явяваш.
Затварям очи, преглъщам те някак и пак си повтарям:"Има добро, хора сме още, ценности имаме всички, аз в доброто вярвам и търся го, значи все ще го срещна."
Наистина-срещам го. Но сега думата е за теб, мило и обично ТО.
Спокойно, няма ирония в думите ми. Наистина ти си обично-толкова много си влюбено в себе си, че няма как да не ти го призная.
На ръст си нито високо, нито ниско, ала в твоите очи си така важно , налиии, та значи нека приемем и кинта и двадесет да си в действителност, ще запишем в документа за самоличност :"ръст-особено висок".Пак там, често има графа-очи;ами записваме:"очи-злоба искри зад някаква фалшива усмивка".
Често ползва мили думи, често даже повтаря"Обичам хората аз".
То живее невероятно смислен живот. Винаги е право, крие се зад гърбовете на други хора. Няма смелост да се изправи и да каже какво мисли(навярно има проблем с мисленето или с изправянето-не знам).Хората които го заобикалят?!.......те естествено са като тях. Всяко се мисли за много умно и велико, не смеят да се конкурират-еднакви са и всяко вярва че е най-високото.
ТО и компания никога не чуват другите. Те си вярват и нямат нужда от чуждо мнение. Казал някой в спора се ражда истината....мдааааа за който умее да води спор, а не монолог.
Споменах-То, обича хората...да всички хора, които са съгласни с тях и им пазят гърба, защото сами не могат да го пазят. То и Те никога няма да се спрат пред нищо за да те окалят, дори и пред това че вместо теб, калят себе си.
Те магарето в калта не оставят, .......не само те са там до уши омазани.
То.........ам то е ясно, май и ти го познаваш, навред е пълно с тях, ако го позна, дано не позна себе си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар